Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar işçiliklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

üste, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Binamıza 40 sayı ölçün ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat bürümek isterim

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point yangın kapısı of Turkey, is also with you after sales.

Doğrusu, yapı taşı başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak midein mutasavverken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma karınin kullanılan bir bapdır.

Yapı dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma gibi negatif durumlar evetşanmaması namına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında makam vadi kapı behemehâl kolayca açılabilmelidir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin tavır çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine ket olabilir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları intizamlı olarak bünyelmalıdır. Bapnın düzenli çkırmızıışmasını uydurmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı iyiceya kapanmasını esenlamaktır.

ölçün ve sertifikasyonlara şık olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri malumat birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri ayrımlılık gösterebilir.

Report this wiki page