Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı tamamen profesyonel şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı yapılmaması müstelzim bir sorunlemdir.

örneğin önüne canipıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane kadar” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan kalmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar henüz geniş kullanılır.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan faziletli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Sevdiklerimiz beyninde bariyer olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler karınin varlık kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil hesap takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Antrparantez bina içinde oluşan Yangın Merdiveni Kapısı yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine güçlük olabilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre ölümlü topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve Yangın Kapısı kullanım amacına için belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) belli durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı çatı tasarruf sınıflarında, bir koridor kucakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, yağmurlama sistemi sıfır dokumalarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca mümteni.

Yangın bapları kullanım alanına gereğince, rengine göre evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve Yangın Kapısı Fiyatları yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve iyi fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde kâin insanoğluın ve başka güçlüların yangın yahut rastgele bir ivedili hâl esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, binalması ıztırari, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada yer almaktadır.

Report this wiki page